2011. július 30., szombat

Samsung Champ ÚJ Fehér - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Samsung Champ!
Nyeremény volt, de nincs rá szükségem!
Kártyafüggetlen, FEHÉR színű. 2011. 07. 04-től él a garanciája (1 év Samsung garancia)
Tartozékai: akkumulátor, töltő, headset
A Touchwiz Lite 2. 0 felhasználói felület egyszerű kezelhetőséget biztosít, mellyel egy magasabb szinten kommunikálhatsz mobiloddal. A 2, 4" - os kijelző kiválóan alkalmas arra, hogy minden mobil funkciót a legkényelmesebben és leggyorsabban kezelj. Az érintőképernyős vezérlést érintőceruzával még kényelmesebbé teheted. Legyen szó online widgetek használatáról, fényképek nézegetéséről vagy zenehallgatásról, élvezni fogod, mindez milyen egyszerű.
Samsung Champ prémium megjelenése első pillantásra szembetűnik. Ha a kezedben tartod, akkor derül fény a mobil képnyelmes, hajlított hátlapjára. Tetszetős megjelenésével és egyszerű használatával a Samsung Champ kiválóan ötvözi a stílust és a praktikumot. Ideális választás azok számára, akik egy sokoldalú, kedvező árú készülékre vágynak.
Ragadj fülhallgatót, hogy utazás közben is hallgathasd kedvenceidet: a 3, 5 mm - es jack csatlakozóba bármely szabványos fülhallgatót csatlakoztathatsz. A kettős hangszóróval fülhallgató nélkül is tisztán, élethűen csengnek kedvenc dallamaid. A hangminőségre sem lehet panasz, a Sound Alive technológiának köszönhetően akár 3D effekttel hallgathatsz zenét, ami páratlan élményt nyújt. A Samsung Champ beépített FM rádió antennával is rendelkezik, így bárhol hallgathatod kedvenc rádiócsatornádat, akár a hangszórókat használva is.
A Samsung Champ egyszerű és gyors hozzáférést biztosít 7 népszerű közösségi oldalhoz, így közvetlenül tölthetsz fel képeket a telefonodról, és megoszthatod ismerőseiddel. A Samsung Apps WAP portálról játékokat, csengőhangokat, háttérképeket és egyéb tartalmakat tölthetsz le. Bluetooth 2. 1 és USB 2. 0 segítségével egyszerűen és gyorsan létesíthetsz kapcsolatot mobilod és különböző perifériák között.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 15:10
. Samsung Champ ÚJ Fehér - Jelenlegi ára: 1 Ft